Levertijd

Stylize Home doet haar uiterste best om een bestelling zo snel als mogelijk te verzenden. Het wordt in ieder geval binnen 2 tot 3 werkdagen opgestuurd.

Verzendkosten Nederland

Stylize Home verzendt haar pakketten met PostNL. Je kan hierbij kiezen voor een PostNL levering aan huis of om het te laten bezorgen bij een servicepunt van PostNL. Als je de laatste optie kiest, kan je een servicepunt selecteren dat voor jou het meest praktisch is. Zodra het pakket verzonden is ontvang je een track & trace code per mail. Je kan er ook voor kiezen om de bestelling op afspraak af te komen halen op het adres: Centaur 10 in Vinkeveen. Bij bestellingen tot €75,- wordt een vast tarief van €7,45 berekend. Dit zijn de werkelijke kosten die wij kwijt zijn met het verzenden via PostNL. Dit bedrag is excl. piektoeslagen en verzekering bij breekbare producten, deze extra kosten nemen wij dan voor onze rekening. Bestel je voor meer dan €75,- dan is het verzenden gratis.

Verzendkosten België

Stylize Home verzend haar pakketten met PostNL. Je kan hierbij kiezen voor een PostNL levering aan huis of om het te laten bezorgen bij een servicepunt van PostNL. Als je de laatste optie kiest, kan je een servicepunt selecteren dat voor jou het meest praktisch is. Zodra het pakket verzonden is ontvang je een track & trace code per mail. Bij bestellingen tot €100,- wordt een vast tarief berekend van €9,95. Bestel je voor meer dan €100,- dan is het verzenden gratis.

Verzendkosten Duitsland

Stylize Home verzend haar pakketten met PostNL. Zodra het pakket verzonden is ontvang je een track & trace code per mail. Bij bestellingen tot €100,- wordt een vast tarief berekend van €10,95. Bestel je voor meer dan €100,- dan is het verzenden gratis.