Over mij:

Leuk dat je even een kijkje komt nemen achter de schermen 😉  Ik ben Priscilla, 41 lentes jong, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Samen met onze huisdieren wonen wij in het waterrijke dorpje Vinkeveen.

Hoe is Stylize Home ontstaan?

In 2017 ben ik in de ‘interieurwereld’ terecht gekomen, door te starten met de opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie. Het idee hiervoor was ontstaan tijdens het inrichten van onze eigen nieuwbouwwoning. Het bedenken en uitvoeren van alle plannen voor deze woning gaf zoveel plezier en smaakte naar meer.

Tijdens de opleiding kreeg ik de gelegenheid om stage te gaan lopen bij interieurontwerper Dorien, op de inspiratiespot van de Villa Arena. Samen voorzagen we klanten een uur lang van gratis interieuradvies. Na het behalen van mijn diploma mocht ik daar als freelancer aan de slag en heb ik een klein jaartje voor Villa Arena gewerkt. Dit is een ontzettend leerzame periode geweest. Veel van mijn geleerde theorie kon ik toepassen in de praktijk. Daarnaast heb ik veel opgestoken van Dorien haar reeds jarenlange praktijkervaringen.

Na deze leuke samenwerking heb ik nog een klein half jaartje een uitstapje gemaakt naar de kunstwereld, door voor een artgalery te gaan werken. Tevens heel leerzaam en een mooie aanvulling op wat ik reeds gedaan had.

In september 2019 ben ik begonnen met werken voor de sfeervolle woonwinkel de Tafelaar. In de winkel vind ik het heerlijk om alle stoffen met diverse kleuren en prints door mijn handen te laten gaan, om zo de klanten van een goed advies te kunnen voorzien. Het steeds wisselende assortiment aan mooie meubels, de variatie aan klanten en de leuke collega’s maakt dat ik er altijd met plezier heen ga.

Door al deze bijzondere werkervaringen en samenwerkingen met fijne collega’s, werd ik geïnspireerd om de webshop te starten. Mede door de komst van mijn dochter Charlize heb ik destijds deze carrière switch gemaakt. Het leek me daarom speciaal om haar naam te verweven in de webshop naam: Sty-lize Home.

Wat heeft Stylize Home te bieden:

Voor de webshop ben ik altijd op zoek naar de mooiste interieur accessoires. Spullen waar mijn interieur hart sneller van gaat kloppen. Deze moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook van goede kwaliteit zijn. Met stijlfoto’s zal ik laten zien hoe je deze “interieur schatten” toe kan passen in je eigen huis. Mochten er vragen zijn over bepaalde producten of wil je dat ik voor je op zoek ga naar iets speciaals, dan ben ik daar altijd voor te benaderen.

Naast de webshop is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van interieuradvies aan huis. Een 3D tekening kan onderdeel zijn van dit advies, de tekening kunnen we samen maken, zodat het echt helemaal in jouw stijl wordt. Er is niks leuker dan samen sparren over het interieur. Wil je hier meer over weten, kijk dan nog even op de pagina interieradvies, ontwerp & styling.

Vriendelijke stylize groet,

Priscilla.

Priscilla Smit