Interieuradvies en ontwerp

Heb je plannen om te gaan verbouwen, heb je een nieuw huis gekocht of wil je je het interieur vernieuwen, dan zijn er een hoop dingen om over na te denken. Vaak weet je zelf al heel goed wat je mooi vind, zeker met zoveel inspiratie op tv, in de woonbladen en op social media, maar is het fijn als iemand met een frisse blik met je meekijkt. Samen kunnen we alle puzzelstukjes op de goede plek leggen.

Door advies te geven aan huis kan ik je op weg helpen. Met behulp van een ontwerptekening in 2D (plattegrond) en deze te visualiseren naar een 3D beeld (foto-renders), krijg je al een heel goed beeld van hoe het uiteindelijk gaat worden.

Naast het interieuradvies en/of ontwerp is het ook mogelijk om samen met je te gaan woonshoppen. Tijdens het shoppen kunnen we alle materialen naast elkaar leggen en een goede match maken. Voor mij fijne bekende woonmalls zijn de Villa Arena in Amsterdam en het Alexandrium in Rotterdam, maar uiteraard kan dit ook op een plek van jouw keuze zijn.

Interieuradvies is maatwerk, maar om een idee te krijgen van de kosten zijn er een aantal standaardpakketten, klik op de links voor meer informatie:

Pakket ‘start’

  • 1,5 uur lang interieuradvies aan huis. We bespreken samen de mogelijkheden voor het nieuwe interieur.

Prijs: € 95,- *

Pakket ‘aan de slag’

  • Vooraf stuur je de plattegrond van de ruimte toe die je wilt inrichten of vernieuwen.
  • In 2 uur tijd gaan we deze samen inrichten en decoreren.
  • Na afloop ontvang je een samenvatting van hetgeen we besproken hebben, een 2D plattegrond en 3D foto’s van het ontwerp.

Prijs: € 295,- *

Pakket ‘samen shoppen’

  • Dit pakket is een combinatie van het ‘start’ en ‘aan de slag’ pakket, we voegen hier een halve dag samen shoppen aan toe. De keuzes die we maken tijdens het shoppen kunnen we meteen visualiseren in het 3D programma.
  • Nadien ontvang je een link waarmee je een filmpje kan bekijken van je nieuwe interieur.

Prijs: € 695,- *

Via de contact pagina kan je in contact komen met Priscilla.

*Prijs is excl. reiskosten € 0,40 per kilometer (buiten gemeente de Ronde Venen) en evt. parkeerkosten.